Terugblik op tentoonstellingen

14 okt 2013 018.jpg

In augustus 2014 was er een tentoonstelling van mijn schilderijen en aquarellen in het prachtig gelegen vroeg-middeleeuwse kerkje te Velp (Grave). Eveneens was er keramiek te zien van Gerdy Weijnen uit Velp. Zij heeft zich bekwaamd op meerdere terreinen van het keramisch vormgeven en pottenbakken en maakt naast figuratief en abstract werk ook gebruikskeramiek.
We waren vanzelfsprekend blij met de komst van vele belangstellenden.
Op deze locatie te Velp worden naast exposities ook regelmatig concerten en voordrachten gehouden; er is een gevarieerd aanbod. Toegang tot de exposities is gratis.

In de zomer van 2013 exposeerde ik mijn olieverfschilderijen (van o.a. landschappen, bloemen) in het mooie Kasteel Tongelaar te Mill. Het was geweldig mijn werk op deze prachtige locatie te mogen tonen.
Later dat jaar, in oktober 2013, exposeerde ik in Groot Klimmendaal, een bekend revalidatiecentrum vlakbij Arnhem (zie foto).

In de ‘Noodschuur’ aan de dijk te Ewijk, gemeente Beuningen, hield ik in juli 2012, samen met Marij Vermeulen een expositie. Ik toonde een deel van mijn schilderijen en zij haar beelden. Het was fijn om in deze inspirerende omgeving ons werk kunnen laten zien. De aanloop van aardige belangstellenden en het mooie weer maakte het voor ons tot een waar feestje.
Een interview over onze tentoonstelling Ewijk 2012 plus entourage is te zien bij www.omroepwalraven.nl en dan "uitzending gemist" juli 2012.
Nog wat verder terug in de tijd: in 2011 was er een tentoonstelling van mijn werk in het gebouw van Meander Grondverwerving en Advies BV, Dorpsstraat 18 te Oeffelt. Een voormalig Raadhuis op het plein nabij de rotonde aldaar. Te zien waren olieverfschilderijen en aquarellen van landschappen, de uiterwaarden bij de Maas en bloemen. De tentoonstelling werd druk bezocht.

Een deel van mijn werk is ook te zien bij Studio Jos Ekstijn te Grave.
Het adres is: Rogstraat 12, Grave.

Een overzicht van mijn tentoonstellingen in het “recente” verleden:
Groot Klimmendaal, Bureau Meander, Maasziekenhuis te Boxmeer, Van Tilburg te Ravenstein, Hout Brox te Uden, Gemeentehuis te Ravenstein, Kunstkerkje te Velp bij Grave, het Arsenaal te Grave en het Protestantse kerkje aan de Bagijnenstraat te Grave. Ingenieursbureau Meander zomer 2011 in het oude raadhuis te Oeffelt, Juli 2012 in de Noodschuur te Ewijk.